top of page

ANALYSE & ADVIES

Je wil aan de slag met omgevingsanalyse maar hebt geen idee hoe dat moet, met welke tool en waar je moet beginnen. En hoe zit het met communicatieadvies op basis van een omgevingsanalyse? Werkt dat in crisistijd hetzelfde als op een gewone werkdag? Of heb je een losse analyse nodig? Ik help je van begin tot eind met jouw vraagstuk.

ORGANISATIE & IMPLEMENTATIE

Sinds kort werkt jouw organisatie in een newsroom of dit staat op de planning. Je wil dagelijkse omgevingsanalyse onderdeel van je werkwijze maken. Je huurt mij - voor korte of langere periode - in om dit te organiseren en te implementeren. Afhankelijk van jouw behoefte schrijf ik een plan van aanpak, adviseer ik je over het implementeren of neem ik het hele traject van je over. Jij beslist van begin tot eind waarbij je mijn hulp nodig hebt.

EENMALIG OF PERIODIEK

Er is een dossier (lees: een issue) waar je flink buikpijn van krijgt. Je hebt geen idee hoe media, stakeholders en je publiek over dit onderwerp denken, maar hebt wel de opdracht gekregen om de woordvoering op poten te zetten. Je huurt mij in om een eenmalige en/of uitgebreide omgevingsanalyse te maken van de communicatiebehoefte van jouw doelgroep(en), zodat je communicatie-aanpak hier helemaal op afgestemd is.

INTERIM OMGEVINGSANALIST

Heb je me voor langere tijd nodig, bijvoorbeeld ter vervanging van een zwangerschapsverlof? Naast losse opdrachten ben ik op aanvraag beschikbaar voor langere opdrachten die te maken hebben met omgevingsanalyse en crisiscommunicatie. Deze dienst is alleen op aanvraag en is volledig maatwerk, afgestemd op jouw wensen. 

*Minimale afname van 16 uur per week

TIJDENS CRISIS

Last van communicatieve tunnelvisie tijdens crisis? Ik zorg er met constante en scherpe omgevingsanalyses en advies voor dat jij en je organisatie scherp blijven. Als jouw eigen crisisanalist sta ik aan je zij zodat jij de regie houdt op de communicatie over de crisis.

Maximaal vier uur per keer. Tussen iedere inzet dient acht uur rusttijd te zitten. 

Analyse & Advies: Diensten
bottom of page